5-6 שיני שום קצוצות/כתושות
כף שמן זית
1 ס"מ ג'ינג'ר קצוץ/מגורד
לחמם את השמן , להוסיף את השום והג'ינג'ר ולאדות כחצי דקה
להוסיף את רצועות העוף ולהקפיץ יחידו עד להחלפת צבעו (ללבן)
להוסיף 2-3 כפות מיץ לימון
מעט כורכום ופטרוזיליה קצוצה ולהגיש ליד אורז /גריסים וכד'
אופציות:
*שמן זית *שמן זית *שמן זית/קנולה/ענבים
שום קצוץ בצל קצוץ שום קצוץ, פפריקה מתוקה
פפריקה מתוקה פטריות טריות קצוצות ס"מ ג'ינג'ר מגורד
כורכום פפריקה, כמון, א.מוסקט כורכום, פלפל שחור ,
כמון, פלפל ,א.מוסקט . חצי פחית חלב קוקוס
להקפיץ ולהוסיף את רצועות העוף עד שמשתנה צבעם.