2 כוסות קמח מלא
1/4 כוס שמן
1אבקת אפיה /כפית סודה לשתייה
2 כפות סוכר/2 כפות רסק תפוחים/2 כפות אגבה
1/4 כוס מים/מיץ
1-2 ביצים
לערבב יחדיו לעיסה אחידה
אם יבש להוסיף מים בהדרגה
לחלק ל- 2 כדורים ולרדד כל כדור
ולמרוח במלית תמרים לגלגל לרולדה ולפרוס לעובי של 1-1/2 ס"מ
כל פרוסה ולאפות ב- 170-180 מעלות עד הזהבה .
*אפשרות למליות
* חלבה: כוס טחינה גולמית עם 1/4 כוס דבש/מייפל /אגבה, 1/4 כוס מים לטחון היטב לעיסה אחידה למרוח על הבצק הרולדה ומעל לפזר אגוזי מלך ופקאן קצוצים , לגלגל לאפות כגליל כנ"ל לקרר מעט ולפרוס, לשמור בקופסא אטומה.
-ניתן לפרוס לפני האפייה להניחן על נייר אפייה ולאפות כעוגיות.

*מלית תמרים:
תמרים בוואקום
כפית קינמון
ציפורן טחון
אגוזים קצוצים

*מלית אגוזים:
אגוזי מלך קצוצים+ פקאן
קינמון
חצי כוס קרם קוקוס

*מלית שקדים:
שקדים טחונים עם קליפת לימון
מעט קרם קוקוס