חבילת ירכי הודו מנוקים מגידים וטחונים
חבילת כוסברה
5שיני שום
פפריקה מתוקה ,כמון ,אגוז מוסקט , מלח, פלפל שחור
3-4 כפות שמן זית
5 כפות פירורי לחם/3 כפות שיבולת שועל /סובין שיבולת שועל.
1 ביצה שלמה
את הכוסברה והתבלינים, שום ושמן לטחון יחד להוסיף להודו הטחון
להוסיף פירורי לחם /שיבולת השועל + הביצה ולערבב היטב.
לקצוץ 4 שיני שום ולשים בסיר עם כף שמן זית ולהוסיף 1/4 כפית פפריקה וכמון ומעט אגוז מוסקט ואפשר גם פפריקה גרוסה -לא הכרחי. להוסיף חבילת נבטוטים שטופים ולמלא מים לגובה של 2 סנטימטר ולהרתיח. כאשר רותח להוסיף את הקציצות , לכסות את הסיר ולבשל עד לרוטב סמיך.
• גם עם העיסה דביקה לעבוד עם ידיים משומנות ולגלגל ולהחליק פנימה לסיר החם.
• אפשרות לטגן את הקציצות /לאפות אותן.
• אפשרות הגשה עם קוסקוס מלא או אורז מלא .