לבשל את הקינואה ביחס של כוס קינואה – כוס מים עד שנספג.
לקחת קישואים עגולים לרוקן ולמלא בקינואה מעורבבת עם בשר הודו טחון/ עוף טחון מתובלים בירק קצוץ:
פטרוזיליה/ כוסברה
3 שיני שום כתוש
1/2 כפית כורכום
כפית כמון
כף שמן זית
פלפל שחור
בצל מגורד
בתחתית הסיר לשים את בשר הקישואים שרוקנו עם:
כרישה פרוסה
בטטות פרוסות
גזר פרוס דק
לתבל ב:
א. מרק עוף ויטה ללא המונוסודיום גלוטומט – לא הכרחי,
כורכום
פלפל שחור,
לסדר את הקישואים הממולאים בסיר בשכבה אחת לכסות במים עד גובה 2/3 תכולת הסיר, לבשל עד שמסמיך.