18 פטריות שמפיניון גדולות למילוי
1/3 כוס שמן זית
מיץ מחצי לימון
2 שיני שום גדולות כתושות
1/3 כוס צנוברים
1/3 כוס פרורי לחם מלא
מעט פלפל גרוס ומלח
לשטוף פטריות ולנתק רגל ממגבעת..
לטבול בלימון לקצוץ דק את רגלי הפטריות וטגן קלות במעט שמן
להוסיף את השום עד שיזהיב ומיד להוסיף את הצנוברים תוך כדי ערבוב כ- 3 דקות ואת פרורי הלחם.
להוריד מהאש לתבל במלח ופלפל.
לשמן תבנית בשמן זית, לחמם תנור ל 200 מעלות, למלא את פטריות, לסדרן בתבנית המשומנת ולאפות כ- 15 דקות. להגיש חם.
• אפשרות : להוסיף גבינת פטה עיזים לתערובת המילוי + מעט אגוז מוסקט .
• אפשר להוסיף לתחתית התבנית 1/4 כוס יין לבן.