עוף מחולק או כרעיים וכדומה ללא עור .
חבילת בצלי אשלוט קלופים / 2 בצלים קצוצים
3 כפות רכז רימונים
מלח , פלפל שחור גרוס
2 כפות שמן
לסדר את העוף בסיר או בתבנית פיירקס לתנור
לפזר את הבצלצלים למרוח את העופות ברכז המעורבב עם התבלינים.
• אפשרות: לטחון יחדיו את הבצלים, הרכז, התבלינים ולמרוח העיסה על העופות.
• אפשרות: להניח את הסיר ללא מים עם מכסה סגור על הגז על אש בינונית ל-7 דקות עד שהעוף מגיר נוזלים ואז להוסיף 1 1/2 כוסות מים עד לגובה שני שליש תכולת הסיר , לבשל עד שהעוף בצבע חום יפה והרוטב סמיך .
• להגשה ניתן לפזר גרעיני רימון קלופים .
• אם חוששים שיהיה מעט חמוץ ניתן להוסיף לתבשיל כף דבש/כף סוכר חום/כפית אגבה.