250 גרם תמרים בוואקום לוודא בין האצבעות שלא נותרו חלקי גרעין .
1/4 2  כוסות מים חמים
21/4  כפיות סודה לשתייה
לערבב יחד לעיסה חלקה
להוסיף לעיסה :
2 כוסות סוכר חום
3/4 כוס שמן
3 כוסות קמח מלא
3 ביצים שלמות מס' 1 ( או 4 ביצים קטנות)
2 סוכר וניל או 2 כפיות תמצית וניל אמיתית טבעית
לערבב הכל יחדיו במערבל ידני ולאפות בתבנית עם חור (פיירקס) או תבניות מאורכות – העיסה תספיק לשתיים – שלוש תבניות תלוי באורכן.
ב- 170-180  מעלות עד שהעוגה שחומה וקיסם יוצא יבש.
* ניתן להוסיף קינמון, ציפורן, גינג'ר, אגוזים קצוצים או טחונים וכו'.