1 כוס קמח מלא/ כוסמין
3 כוסות שיבולת שועל
1 כפית מלח
1/2 כפית סודה לשתייה
1/3 כוס שמן
1/3 כוס רסק תפוחים או 1/3 כוס שמן
1 כוס סוכר חום/ 1/4 כוס אגבה
2 ביצים שלמות
כפית תמצית וניל
1 כפית קינמון
תוספות: שוקולד ציפס/ חרובים, אגוזים קצוצים, צימוקים ,שקדים, פירות יבשים קצוצים.
אופן הכנה:
לערבב הכל יחדיו לעיסה אחידה.
להניח בעזרת שתי כפיות על תבנית או על נייר אפייה במרווחים
ולאפות ב- 170-180 מעלות עד שצבען זהוב שחום כ- 20 דקות.