13/4 כוסות קמח מלא /כוסמין
1 אבקת אפייה
או וכפית סודה לשתייה
1/2 כפית מלח
11/2 כוסות סוכר חום
3 ביצים שלמות
1/2 כוס אבקת חרובים
2 כוסות מים קרים
3/4 כוס שמן או חמאה מומסת
כפית תמצית וניל טבעית
לערבב הכל יחדיו במערבל ידני לאפות ב – 180 מעלות עד שקיסם יוצא יבש ,
לעיתים נוצרים בקעים בעוגה לא להיבהל.
רוטב:
1 חפיסת שוקולד חרובים טבעי
2 כפות ברנדי
2 כפות מים
כפית חמאה
לבשל יחדיו עד להמסה מלאה ונוצר מעט קצף, לקרר מעט ולשפוך על העוגה האפויה.