5 גזרים בינוניים מקולפים ושטופים
1 1/4 כוסות שמן
11/4 כוסות סוכר חום
4 ביצים שלמות
2 כוסות קמח מלא / כוסמין
2 כפיות קינמון
1 אבקת אפייה
1 כפית מיץ לימון
תוספת : אגוזים קצוצים/ אננס מיובש קצוץ/צימוקים – לא הכרחי.
• אפשרות : את הסוכר להחליף ב1/2 כוס אגבה ולהוסיף פירות יבשים ללא סוכר כחצי כוס קצוצים וכן להוסיף חצי כוס אגוזים קצוצים- מלך, פקאן, לוז,שקדים.

אופן ההכנה: לגרר את הגזר במעבד מזון או במגררת, להוסיף את יתר החומרים
לערבב היטב ולהעביר את העיסה לתבנית משומנת מס' 26,
לאפות ב-170-180 מעלות עד שמזהיבה כ- 50-60 דקות או עד שקיסם
יוצא יבש ונקי.