1 1/2 כוסות קמח מלא/ כוסמין
1/2 כוס אבקת חרובים
1 אבקת אפייה
1  1/4 כוס סוכר חום
2 כפות סירופ חרובים
1 כוס שמן
4 ביצים שלמות
1 כפית תחליף קפה – צ'יקו
1/4 כפית מלח
1/2 כוס אגוזי מלך + פקאן קצוצים
כפית תמצית וניל אמיתית או 1 שקית סוכר וניל
• שערות חלבה
לערבב הכל יחדיו היטב לעיסה חלקה
לשטח בתבנית ולפזר על העיסה שערות חלבה כ- חופן כף יד
לאפות ב- 170-180 מעלות כ- 20-25 דקות עד שאפויה עם קרום מלמעלה מסביב
לשערות חלבה שהופכים לצבע זהב.
אזהרה לא לאפות יתר על המידה כי תצא יבשה ונוקשה