להשרות נתחי סויה ככתוב על גבי האריזה
לטגן שני בצלים קצוצים ב- 3 כפות שמן זית
להוסיף את הנתחים לאחר סחיטה.ולערבב היטב
להוסיף כמון, פפריקה , אגוז מוסקט מלח ופלפל שחור להוסיף בסוף הבישול.
להוסיף כוס יין אדום ולבשל על אש בינונית עד שהרוטב מתעבה והופך לסמיך.

* פתיתי סויה אפשר להכין כקציצות ולבשלן או לאפות כפשטידה או כלביבות.
כקציצות ממליצה להוסיף להן ירקות מגורדים לעיסה כגון: גזר, קישוא,סלרי ,כוסברה/פטרוזיליה קצוצה וזה משבח את הטעם. או לחילופין כפי שהן רק בתוספת לרוטב סמיך.