1 1/2 כוסות קמח מלא /מעורב/כוסמין
1 1/2 כוסות חלב
3 ביצים
3 כפות שמן
1/2 כפית מלח
1 כפית סוכר חום
150 גרם גבינה קשה איזה שאוהבים : גבינת צאן,עיזים קשה – גאודה, צפתית קשה, בולגרית, קשקבל ,צ'דר, אחרת
• אפשרות להוסיף ריבה או יוגורט או שמנת
מחממים תנור ל-200 מעלות, משמנים תבנית שקעים וכאשר התנור חם מכניסים אותה ריקה ל- 5 דקות לתנור למנוע הידבקות הבלילה
בינתיים מערבבים את כל החומרים חוץ מהגבינה בבלנדר או מעבד מזון לעיסה חלקה  ויוצקים לתבניות לשני שליש גובה השקע
חותכים את הגבינה לקוביות ותוחבים אחת או שניים לכל שקע
מכניסים לתנור ואופים כ- 50 דקות או עד שהן תפוחות ושחומות. משחררים בעזרת שתי כפיות .