כף שמן זית /קנולה/זרעי ענבים מכבישה קרה
1-2 בצל קצוץ
כוס פטריות פורטבלו/חורש/שמפיניון וכו'
כוס כוסמת שטופה
3 כוסות מים רותחים
מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט
*אבקת מרק בטעם עוף טבעית- לא הכרחי
להקפיץ בשמן החם את הבצל עד שהופך לזהוב, להוסיף את הפטריות ולהקפיץ יחדיו כשתי דקות , להוסיף את הכוסמת, התבלינים ואת המים הרותחים.
לערבב יחדיו עד לרתיחה ולאחר מכן להנמיך את האש ולבשל עד שהנוזלים יספגו.
זהירת לא לשרוף!