כוס חיטה
כף וחצי שמן קנולה/ ענבים כבישה קרה
4 בצלים קצוצים
3 כוסות מים
לטגן את הבצלים עד הזהבה ולהם להוסיף כף סוכר חום, להוסיף את החיטה ולטגן יחדיו כדקה, להוסיף את הנוזלים ואת התבלינים הבאים:
כפית קינמון, מעט מלח, מעט פלפל שחור,כפית זעפרן מושרה במים רותחים/חוט זעפרן, א. מרק עוף פרווה טבעי וחצי כוס צימוקים שחורים/זהובים.
לבשל הכל יחדיו עד להתאדות כל הנוזלים.
• ניתן לשים הכל יחדיו בשקית קוקי/כלי עם מחצית כמות המים ולהוסיף לסיר החמין לבישול איטי.