כוס דוחן
כף שמן זית/קנולה/זרעי ענבים/סויה מכבישה קרה
2 כוסות מים
מלח, 1/4 כפית כמון, 1/4 כפית פפריקה מתוקה, מעט פלפל שחור/פפריקה חריפה, 1/4 כפית כורכום
לחמם מעט את הדוחן בסיר כדקה – דקה וחצי ורק אז להוסיף את המים והתבלינים והשמן
ולהביא לרתיחה לאחר הרתיחה להנמיך את האש ולבשל עד שהנוזלים נספגים.
• ניתן לגרד פנימה בסוף הבישול 3 שיני שום.
• את הפלפל החריף להוסיף רק בגמר הבישול.
• ניתן להגיש עם ירקות מבושלים.