2-3 כוסות שיבולת שועל
1/4 כוס מים חמים מעורבבים עם כף דבש או סוכר חום/אגבה
אפשר להוסיף מעט קינמון.
לפזר על ניר אפייה בתבנית תנור לשכבה אחידה ודקה ולאפות ב- 180 מעלות עד שהופכים לקריספי בערך כ- 20 -25 דקות, לכבות את התנור ולהשאיר את התבנית בתנור.
כאשר זה נאפה להכין קערה עם מה שאוהבים:
תמרים קצוצים, סובין, אגוזים, שקדים, צימוקים, שומשום מלא, נבט חיטה, זרעי פשתן, פירות יבשים אחרים שאוהבים.
להוסיף את התערובת לתבנית המתקררת בתנור
לערבב עם הקוואקר ולהשאיר בתנור שיתקררו יחדיו .
כאשר קר להכניס לצנצנת אטומה ולשמור במקרר .
*להכין פעם ראשונה רק כוס קוואקר ולטעום כדי לראות מה אוהבים לפעם הבאה בכמות גדולה יותר .